Herhaalservice

 

U kunt uw herhaalmedicatie op drie manieren aanvragen:

Aanvragen via de Herhaalservice
De herhaalservice is een dienst om u snel en accuraat van uw herhaalrecepten te voorzien. Via gegevens in het apotheeksysteem wordt bepaald of uw voorraad medicatie binnenkort op zal zijn. Van de geneesmiddelen die binnenkort op zijn, wordt een herhaalrecept aangevraagd bij uw huisarts. Na diens akkoord wordt een herhaalrecept afgegeven.
U krijgt automatisch bericht wanneer u de medicijnen kunt afhalen of laten bezorgen. Op deze manier hoeft u niet meer zelf uw chronische medicatie aan te vragen bij uw huisarts.

Mocht u interesse hebben in de herhaalservice, dan kunt u bij ons een afspraak maken voor verdere uitleg of een intake gesprek.
Het is  belangrijk om bij het gesprek al uw voorraad medicatie die u gebruikt mee te nemen. Wij zullen dan uw medicatie 'synchroniseren'. Dit houdt in dat wij medicijnen tellen en gelijk trekken qua hoeveelheid. Hierdoor hoeft u nog maar eens in de drie maanden naar de apotheek te komen. Ook kijken wij welke medicatie wel en niet in aanmerking komt voor de herhaalservice.

Op dit moment is het alleen mogelijk om van deze dienst gebruik te maken als u patiënt bent bij de Huisartsenpraktijk Broekpolder.

Bel voor meer informatie of een afspraak naar 0251 23 08 42 of mail naar broekpolderapotheek@ezorg.nl 

Online Herhaalservice
Hieronder leest u hoe het aanvragen van herhaalmedicatie online verloopt.

Hoe werkt het?

  • U kunt alleen online een herhaling aanvragen indien uw huisarts zich heeft aangesloten bij de herhaalservice van de Broekpolder Apotheek.
  • Wilt u medicijnen bestellen waarvoor geen recept van de huisarts verplicht is (anticonceptie, insulines, etc.), dan kunt u gebruik maken van het Herhaalrecept invulformulier
  • Uw bestelling voor (herhaal-) medicatie wordt door uw eigen apotheek in behandeling genomen. Wij brengen uw herhaalmedicatie, geneesmiddelen, zelfzorgproducten en hulpmiddelen bij u thuis. Of u kunt uw bestelling op het moment dat u wilt, afhalen in uw eigen apotheek.
  • U hebt geen omkijken naar declaraties, deze dienen wij voor u in bij uw zorgverzekeraar.
  • De herhaalservice is een service van uw eigen apotheek en is gratis. 

Klik hier om u aan te melden voor de online herhaalservice